156 medium

Ferry Corsten WKND Queensnight 2012

Date: 29 April 2012, at 22:00
Venue: Panama Amsterdam
Event Description
Panama presents FERRY CORSTEN WKND Queensnight 2012

Producer. DJ. Pioneer. En Innovator.. FERRY CORSTEN is de man die al jaren in de wereldtop meedraait, vanaf dag 1 is Ferry mede verantwoordelijk voor de Nederlandse trance sound die de wereld in sneltreinvaart veroverde.

Het duurde ook niet lang tot hij ging samenwerken met de grootste artiesten op aarde waaronder o.a Simon Le Bon en Guru, en kwamen de remix verzoeken van artiesten als U2,The Killers, Faithless, Moby en William Orbit.

Op dit moment toert Ferry de wereld rond om zijn kersverse album WKND te promoten, en op de! feestdag van het jaar oftewel koninginnenacht komt het hele circus naar Panama Amsterdam.

Naast Ferry Corsten vinden we op 29 April ook de Engelse kraker SOLARSTONE in de dj booth. SOLARSTONE staat bekend om zijn melodieuze diepere trancegeluiden en heeft wereldwijd een enorme schare fans aan zichzelf weten te binden. Als regular in oa Cream, Ministry of sound en Gatecrasher festival werd het ook hoog tijd om ook Panama aan te doen.

De ultieme opwarmset word verzorgd door een nieuw talent van eigen bodem oftewel GABRIEL CHAMORRO.. deze nieuwe held heeft een arsenaal aan nieuwe producties achter de hand die de komende jaren hoge ogen zullen gaan gooien.

Al met al een nacht om niet te missen!!!

Zelden te zien en te horen in Nederland door de schreeuwend drukke agenda maar speciaal voor het ultieme Koninginnenacht gevoel FERRY CORSTEN.. 29 April 2012 in Panama Amsterdam!!

Voor meer info en tickets www.panama.nl

Open 22.00 uur
Panama* Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: info@panama.nl