37 medium

Fiesta Summersounds

Date: 31 July 2011, at 16:00
Venue: Fuel Beachclub
Event Description
In navolging van de 1eeditie in 2010, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij Beachclub Fuel opnieuw het evenement Fiesta Summersounds. Na de stormachtige editie van vorig jaar, pakt de organisatie dit jaar op 31 juli uit met bekende trance namen bij de volledig nieuwe beachclub.

Absolute headliner van het evenement is Ferry Corsten (www.ferrycorsten.com), behorend de top 10 van ’s werelds meest populaire DJ’s. Deze zomer is de dance god gezien zijn drukke agenda maar weinig in Nederland te zien, wat de organisatie extra trots maakt om Ferry op Fiesta Summersounds te kunnen presenteren.

Om 16.00 uur opent de locatie haar deuren voor iedereen ouder dan 18 jaar. Daar zal Jochen Miller het evenement starten met een up tempo tech-trance set. Om 17.45 uur neemt Rank 1 de draaitafels over van Jochen, waarna Ferry Corsten om 19.30 uur tot 22.30 uur het publiek in extase brengt met zijn sound. De organisatie heeft gekozen voor een verrassende slot act, want het Egyptische Aly & Fila is inmiddels gestegen tot de 20eplaats in de DJ Mag lijst! Genoeg redenen dus voor dance liefhebbers om hartje zomer naar het strand van Bloemendaal te gaan!

Aangezien de zomer met alle mooie festivals al duur genoeg is, heeft de organisatie de prijs voor dit evenement zo laag mogelijk gehouden. In de voorverkoop zijn de tickets beschikbaar voor slechts € 12,-, terwijl een ticket aan de deur € 15,- kost. (indien het evenement nog niet is uitverkocht). De website www.fiestasummersounds.nl is vanaf 1 mei beschikbaar, maar tickets zijn vanaf heden al via de site te bestellen.